Dobrodruhovia sú ságou spísanou na základe odohratých príbehov v najznámejšej RPG hre Dračí Dupě. Za hrdinami príbehov stoja skutoční ľudia vžití do rolí neochvejných bojovníkov, odhodlaných hraničiarov, márnivých zlodejov či tajuplných alchymistov a mágov. Zažite s nimi dobrodružstvá, ktoré otriasli svetom Almiru. Buďte aj vy Dobrodruhmi!

Keďže od minulého roka fungujeme pod občianskym združením Združenie priaznivcov moderných spoločených hier a literatúry, môžeme tento rok prvýkrát požiadať o podiel 2% z dane. Ak by ste náhodou ešte nemali premyslené koho takto podporiť, budeme veľmi potešení, ak si na nás spomeniete. Peniažky by sme radi využili predovšetkým na tlač. Ako prejav vďaky by sme každému darcovi ponúkli nasledujúci diel - Dobrodruhovia 10 ZDARMA!
Ak by ste teda zvažovali takúto možnosť, možete vyplniť aj elektronicky náš interaktívny pdf formulár. Nezabudnite však zaškrtnúť políčko naspodu, že povoľujete zverejnenie svojho meno príjmateľovi, inak o vás nebudeme vedieť. Následne je potreba tlačivo vytlačiť a spolu s potvrdením od zamestnávateľa odniesť (zaslať) na príslušný daňový úrad.
Ďakujeme za každú jednu podporu!

2 percenta